Kategorier

Regler & betingelser

Nyheter hver uke
Hver eneste uke finner du et stort utvalg nyheter fra alle våre merkevarer. Vi får inn nye varer kontinuerlig slik at nettbutikken alltid bugner av lekre nyheter,
og du finner garantert noe nytt og lekkert hver gang du er innom!
Vi tar bildene selv av lokale modeller, da vi synes det er så viktig å vise klærne på vanlige kropper. Håper de faller i smak?
 
Rask levering
Vi tar forbehold om at det kan oppstå situasjoner som gjør at vi blir utsolgt for ett eller flere produkter. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby som alternativt produkt.  
Kunder opplever overraskende rask levering! Hvis du bestiller før kl. 15.00 på hverdager sender vi bestillingen din samme dag så langt det er mulig, og du vil i de fleste tilfeller ha pakken din i løpet av 2-4 arbeidsdager.
 
Frakt 49,-
Standard levering med sporing koster 49,- uansett hvor mye eller lite du bestiller, eller hvor i landet du bor. Vi sender med Bring, og som pakke i din egen postkasse. Hvis din postkasse er for full eller utilgjengelig, vil du få hentemelding fra nærmeste postkontor/post i butikk.
 
Gratis retur
100% fornøyd-garanti: Faller ikke produktene i smak, eller det ble feil med str., så har vi gjort det enkelt for deg. Du legger varen(e) tilbake i sin opprinnelige emballasje og skriver på pakkseddelen hva du returnerer. Klistre på den ferdigfrankerte returlappen som du får på mail og lever den tilbake på Posten. Vi behandler alle returer fortløpende. Du har 14 dagers åpent kjøp i henhold til Angrerettloven.
Det er gratis å returnere*. (* Ved retur av varer fra salgskroken tilkommer returfrakt på 50,-)
Ønsker du en annen størrelse eller vare, gjør du som forklart over, og legger inn en ny bestilling. Da mottar du ny pakke innen 2-4 dager med nye 14 dagers åpent kjøp. 
 
Uavhentede pakker
Posten er valgt som transportmetode, og det vil bli sendt ut en påminnelse dersom du glemmer å hente en bestilt pakke. Dersom du fortsatt ikke henter ut pakken innen oppgitt dato, vil den bli sendt tilbake til oss. For uavhentede og ikke-betalte pakker vil du blir belastet et gebyr på kr. 199,-  for å dekke kostnadene vi har hatt i forbindelse med den uavhentede pakken. Dersom du har valgt å hente pakken i noen av våre butikker, vil det sendes en påminnelse dersom ikke pakken hentes. Uavhentede varer omfattes normalt ikke av angreretten.


Reklamasjon
Dersom det oppdages feil eller mangler på et produkt kan produktet sendes kostnadsfritt inn til KlikkOgBestill ved hjelp av en postlapp som vi sender til kunden pr.mail. Send oss en mail på service@klikkogbestill.no, eller ring oss på tlf. 47 65 12 34 for å få tilsendt returseddelen. Det vil ikke bli tilbakebetalt porto om det sendes inn for egen regning. Husk å merke forsendelsen tydelig med hvem den er fra, og hvilket ordrenummer det gjelder. Nytt eller tilsvarende produkt vil bli sendt så fort vi har mottatt produktet som er defekt.

Alle eventuelle garantier gjelder i Norge. Tilbakebetaling av forhåndsbetalte beløp, inkl. frakt, ved reklamasjon, og ved heving av kjøp pga forsinket levering vil skje innen 14 dager  
 
Returadresse
Produktene som skal i retur sendes til følgende adresse:
Klikk Og Bestill
Postboks 109,
Strandgt.16
8400 Sortland

Husk å merke forsendelsen med navn og ordrenummer.
 
Personlig service
Hos oss finner du ingen roboter eller automatiserte pakkemaskiner. Vi plukker og pakker din ordre for hånd, med nøyaktighet og omtenksomhet i fokus.
Vi hjelper deg gjerne med det du måtte lure på. Kontakt oss på epost til service@klikkogbestill.no eller på telefon 47 65 12 34. 
Vår kundeservice er åpen mandag – fredag 09.00-17.00. 
 
Personlig informasjon
Når du handler hos oss oppbevarer vi informasjon som navn, adresse og telefonnummer. Dette er for å gjøre oss i stand til å fullføre handelen og levere ordren til deg. Vi behandler din informasjon med den høyeste diskresjon og håndtere dine personopplysninger i samsvar med personopplysningsloven (PDA). Du har alltid rett til å få den informasjonen vi har lagret om deg, samt å få den slettet. Kontakt kundeservice på service@klikkogbestill.no hvis du vil at informasjonen skal slettes.


Aldersgrense
For å handle hos oss må du være minst 18 år.

Klikk Og Bestill.no
Dixi Sortland as
Strandgt.16
8400 Sortland
Org.nr.: 982 990 513

 

Nyhetsbrev registrere deg

Legg til e-postadressen din og abonner på vårt nyhetsbrev