Kategorier

Leveranseinformasjon

Rask levering
Vi tar forbehold om at det kan oppstå situasjoner som gjør at vi blir utsolgt for ett eller flere produkter. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby som alternativt produkt.  
Kunder opplever overraskende rask levering! Hvis du bestiller før kl. 15.00 på hverdager sender vi bestillingen din samme dag så langt det er mulig, og du vil i de fleste tilfeller ha pakken din i løpet av 2-4 arbeidsdager.
 
Frakt 49,-
Standard levering med sporing koster 49,- uansett hvor mye eller lite du bestiller, eller hvor i landet du bor. Vi sender med Bring, og som pakke i din egen postkasse.
 
Gratis retur
100% fornøyd-garanti: Faller ikke produktene i smak, eller det ble feil med str., så har vi gjort det enkelt for deg. Du legger varen(e) tilbake i sin opprinnelige emballasje og skriver på pakkseddelen hva du returnerer. Klistre på den ferdigfrankerte returlappen som du får på mail og lever den tilbake på Posten. Vi behandler alle returer fortløpende. Du har 14 dagers åpent kjøp i henhold til Angrerettloven.
Det er gratis å returnere*. (* Ved retur av varer fra salgskroken tilkommer returfrakt på 50,-)
Ønsker du en annen størrelse eller vare, gjør du som forklart over, og legger inn en ny bestilling. Da mottar du ny pakke innen 2-4 dager med nye 14 dagers åpent kjøp. 
 
Uavhentede pakker
Posten er valgt som transportmetode, og det vil bli sendt ut en påminnelse dersom du glemmer å hente en bestilt pakke. Dersom du fortsatt ikke henter ut pakken innen oppgitt dato, vil den bli sendt tilbake til oss. For uavhentede og ikke-betalte pakker vil du blir belastet et gebyr på kr. 199,-  for å dekke kostnadene vi har hatt i forbindelse med den uavhentede pakken. Dersom du har valgt å hente pakken i noen av våre butikker, vil det sendes en påminnelse dersom ikke pakken hentes. Uavhentede varer omfattes normalt ikke av angreretten.

Nyhetsbrev registrere deg

Legg til e-postadressen din og abonner på vårt nyhetsbrev